Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
1. modna revija v Koroškem domu starostnikov Črneče
Iz arhiva KTV
1. modna revija v Koroškem domu starostnikov Črneče
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
28.04.2023 11:07

Takole pa se prve modne revije spominjajo zaposlene v KDS Črneče, organizacijski odbor modne revije.

Mira Vavče

Februar 2011

»Vsakdo je videti lep, če odvržemo svoje predsodke in pričakovanja o tem, kakšni naj bi bili ljudje videti.« (A. M.)

Koroški dom starostnikov Črneče – Dravograd je stičišče generacij  in topel  drugi dom za občane vseh 12 koroških občin že štiriinštirideset let. Želja vseh zaposlenih je, da kljub umaknjeni lokaciji, ponudimo možnost modernih, novih dogodkov, tudi v prostorih našega doma.  

Eden izmed takih se je zgodil že 16. 2. 2011, ko se je začela pisati zgodovina Modnih revij v Koroškem domu starostnikov Črneče. Takrat smo prvič organizirali ta dogodek, na katerem je sodelovalo kar 26 stanovalk in stanovalcev in celo takratna miss Slovenije. Veseli nas, da nekateri stanovalci sodelujejo že od samega začetka in komaj čakajo pomladne mesece, ko se pričnejo priprave na to tradicionalno prireditev. Posebej lepi spomini pa nas vežejo na čisto prvo modno revijo – takrat sta se, kot zadnja po rdeči preprogi sprehodila » mladoporočenca« , ki sta se spoznala prav v našem domu in se tu,  tudi poročila. Modna revija piše res lepe zgodbe in komaj čakamo naslednjo. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda