Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Skupaj zmoremo več
OŠ Neznanih talcev Dravograd - Dan šole
Skupaj zmoremo več
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
16.05.2023 16:51

V petek, 12. maja, je Osnovna šola Neznanih talcev Dravograd praznovala 39. dan šole.

Petra Gornjak

Na prireditveni oder dvorane Špic D sta v vlogi voditeljic prvič stopili Iza Sentič in Zoja Kralj, ki sta skozi vso prireditev tkali naslovno nit letošnjega dneva šole Skupaj zmoremo več. 

V duhu letošnje teme se je na odru zvrstila množica nastopajočih s pevskimi, plesnimi in gledališkimi točkami. Povezali so vse generacije, saj so bili med nastopajočimi skupaj z učenci tudi varovanci Doma starostnikov Črneče. Za medgeneracijsko povezanost skrbita mentorici Irena Jeseničnik in Lina Roglšek. Na prireditvi so sodelovali tudi učenci Glasbene šole Radlje ob Dravi s kitarskim orkestrom pod mentorstvom Mateja Švaba in Glasbene šole Ravne na Koroškem z jazz orkestrom pod mentorstvom Sama Kolarja. K sodelovanju so povabili tudi starše učencev, ki so se skupaj z učitelji ponovno združili v starševsko-učiteljski pevski zbor. 

Ob koncu prireditve je sledilo druženje ob pogostitvi. Moči so združili ekipa šolske kuhinje in Društvo kmečkih žena ter pripravili nekaj tradicionalnih koroških jedi. 

Ob jubileju so učenci z učitelji izdali šolsko glasilo z naslovom Skupaj zmoremo več.

Dan šole je bila dobro obiskan, česar smo bili vsi zelo veseli, prav tako pa tudi pozitivnega odziva na prireditev. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda