Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Jevgenija Gajić srebrna na Poljskem
Judo
Jevgenija Gajić srebrna na Poljskem
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
22.05.2023 10:43

V mestu Bielsko Biala na Poljskem je ta vikend potekal predzadnji turnir v seriji evropskih pokalov za kadete in kadetinje pred evropskim prvenstvom.

Judo Koroška Judo Koroška

Turnirja se je udeležilo kar 781 mladih judoistov in judoistk iz 34 držav. Med njimi so v okviru slovenske reprezentance nastopili trije predstavniki JK Acron Slovenj Gradec. Jevgenija Gajić, Maj Kavnik in Ožbej Razgoršek. Jevgenija Gajić je z uspehom kariere v kategoriji do 57 kg osvojila srebrno odličje. V konkurenci 50 tekmovalk je nanizala 4 zmage (premagala je predstavnico Brazilije, Nizozemske, Francije. V polfinalu je bila boljša še od ene Brazilke) in en poraz, v finalu proti predstavnici Nemčije. Jevgenija je z drugim mestom dosegla tudi najboljšo uvrstitev v slovenski reprezentanci in s tem napovedala, da lahko tudi na evropskem prvenstvu poseže v sam vrh.Za odličen uspeh čestitke vsem našim tekmovalcem, posebej Jevgeniji, kot seveda trenerju Stojanu Železniku, ki je spremljal naše tekmovalce.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda