Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Polžki v Moravskih Toplicah
Društvo diabetikov Polžki
Polžki v Moravskih Toplicah
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
08.06.2023 12:33

Člani Društva diabetikov Dravograd Polžki smo se že sedmo leto zapovrstjo udeležili edukativnega tedenskega okrevanja v hotelu Termal v Moravskih Toplicah, kjer nas vedno znova navduši neokrnjena narava in osebje, ki skrbi za naše prijetno počutje.

Ervin Kodrun

Tako so nam pripravili pestro ponudbo aktivnosti, ki so povezane s sladkorno boleznijo. Vsako jutro so nam izmerili krvni tlak in vrednost sladkorja v krvi, nato pa smo se odpravili na telovadbo, ki sta jo vodila predsednik društva Ervin Kodrun (zajemala je tehnike samoobrambe in karateja) in Anica Repnik. Odpravili smo se tudi na pohod v okolico Moravskih Toplic. Ob večerih smo imeli različne aktivnosti, tudi literarna večera, kjer je naša članica Anamarija Kotnik brala zgodbe in pesmi Ivana Rusa in Tineta Hribernika. Tudi prepevali smo skupaj z Bica bendom in Triom Polžek. Tokrat se je okrevanja udeležilo 54 članov in vsi smo bili nad aktivnostmi, organizacijo in ponudbo zelo navdušeni, zato se bomo prihodnje leto ponovno vrnili. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda