Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Sprejem Ule Krenk
Sprejem
Sprejem Ule Krenk
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
14.07.2023 08:28

V četrtek, 13. julija, je ob 18. uri pred dvorano ŠPIC D potekal sprejem Evropske prvakinje v košarki - domačinke Ule Krenk. Zlato prvakinjo je pričakala lepa množica ljudi, ki so jo z navdušenjem pozdravili.

Občina Dravograd Občina Dravograd
V sprejem nas je z uvodnimi besedami popeljala Anita Stepišnik, ko so Ulo s sirenami in vodnim sprevodom pripeljali gasilci PGD Dravograd. Prvakinja nam je namenila nekaj vtisov s prvenstva, na odru pa se ji je kasneje pridružil še oče Aleš Krenk. 
Čestitke so ji namenil tudi predstavnik KK Dravograd Damian Ilievski, predsednik KS Dravograd Ferdo Abraham in župan Občine Dravograd Anton Preksavec.
Na koncu sprejema je sledila še manjša pogostitev ob zvokih harmonike, na katero je zaigrala naša virtuozinja Danaja Grebenc.
 
Iskrena hvala vsem, ki ste omogočili tako lep sprejem za Ulo – JZ Dravit Dravograd, KS Dravograd s predsednikom Ferdom Abrahamom na čelu, Košarkarski klub Dravograd in predvsem PGD Dravograd, katerim se še posebej zahvaljujemo za vašo nesebično predanost in izjemno delo, ki ga opravljate vsak dan, da bi zaščitili skupnost.
Najlepša hvala tudi KTV Dravograd in VTV Velenje za vašo podporo.
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda