Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Pohvala direktorice KDS Črneče
Zahvala
Pohvala direktorice KDS Črneče
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
15.08.2023 11:55

Ob nedavni katastrofi, ki je zajela našo občino, je direktorica KDS Črneče, Katja Pavlinič Šoba, zaposlenim namenila nekaj toplih besed.

Urednistvo

»V dneh, ko je Koroška doživljala najhujše poplave v zgodovini naše države, ko so nam pred očmi izginjali domovi, ko so spomini dobesedno plavali po vodi in je bilo pri ljudeh čutit strah pred prihodnostjo, smo bili tudi mi kot kolektiv postavljeni pred veliko preizkušnjo. Res je, da nas voda ni ogrožala neposredno, a smo se kljub vsemu soočali z veliko stisko, kako v dani situaciji pomanjkanja kadra in odrezanosti komunikacijskih poti kakovostno poskrbeti za naše stanovalce. Kako jih zavarovati, da bodo čim manj obremenjeni s katastrofo, ki se dogaja okoli nas. A tudi tokrat ste zaposleni, tako kot že mnogokrat prej, dokazali, da imamo Slovenci solidarnost vtkano v našo zemljo. Z dobro organizacijo dela in veliko mero čuta za soljudi je tipkovnico zamenjala kuhalnica in domačo posteljo začasna domska vzmetnica, iz kuhinje je zadišala celo potica. Na pomoč so prišli vaši družinski člani in prostovoljci. Vsi smo delovali kot celota, vsak je prispeval svoj del, da je proces deloval. Za vso požrtvovalnost in pripravljenost pomagati sočloveku se vam najlepše zahvaljujem. Res smo dokazali, da je srčnost zaposlenih tista, ki v našem domu res živi.«

Katja Pavlinič Šoba

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda