Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
11. Modna revija Koroškega doma starostnikov Črneče
Prireditve
11. Modna revija Koroškega doma starostnikov Črneče
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
17.08.2023 12:17

V mesecu juniju smo za naše stanovalce organizirali enega naj odmevnejših dogodkov našega doma - modno revijo, že enajsto zapored.

Uredništvo

Stanovalci in stanovalke se nanjo skrbno pripravljajo že veliko prej, ob pomoči zaposlenih, prostovoljcev ter sorodnikov. Letos je sodelovalo kar 24 stanovalk in stanovalcev, ki so se sprehodili po rdeči preprogi. V družbi spremljevalcev so predstavili pomladno – poletno kolekcijo oblačil. Tudi letošnje leto so modno revijo popestrili otroci Osnovne šole Neznanih talcev Dravograd, ki so nam s svojo razigranostjo popestrili in polepšali dan. Če bi letošnjo modno revijo morali opisali z eno besedo bi rekli, da je bila preprosto neverjetna in prežeta s pozitivno energijo. Hvala vsem, ki ste pripomogli, da bo ta dan ostal v lepem spominu vsem sodelujočim in obiskovalcem ter seveda trudi zaposlenim. In če za konec strnemo občutke in misli tega dne, lahko rečemo le to, kar nam je v pesmi povedala tudi naša glasbena gostja Tanja Žagar:

»Je življenje kratko, a sladko, dokler ljubiš, mlado je srce,

vem, ljubezen je kot sreča, če verjameš vanjo, sama najde te,

enkrat najde te. Je življenje kratko, a sladko,

gleda ne naprej in ne nazaj, ve, da vse prehitro mine,

da pomembno je le, kar je tu in zdaj in da vsak nov dan nova stran je za roman.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda