Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
3. Pavlijev memorial
Libeliče
3. Pavlijev memorial
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
11.09.2023 18:53

Zadnji avgustovski vikend je ŠD Libeliče organiziralo 3. Pavlijev memorial, ki se je odvijal na športnem igrišču Libeliče.

Člani ŠD Libeliče, nogometna sekcija HIT

Gre za nogometni turnir in druženje, ki je posvečeno prehitro preminulemu športnemu, predvsem pa nogometnemu zanesenjaku Pavlu Gliniku. Na turnir se je prijavilo šest nogometnih ekip, ki so se pomerile med seboj, dogajanje pa je dodatno popestrila še ekshibicijska tekma »Suhi:Debeli«. Vroč tekmovalni dan je potekal brez zapletov in poškodb, česar smo posebej veseli. Po športnem dogajanju je sledila sproščena zabava ob zvokih skupine Sezuti mački.

Na tem mestu se iskreno zahvaljujemo vsem prostovoljcem in donatorjem, ki so omogočili izvedbo dogodka! Zelo smo veseli vsake pomoči. Lepo je videti ljudi, pripravljene stopiti skupaj in narediti nekaj dobrega za dober utrip v kraju, kar nam daje voljo in zagon, da se trudimo še naprej. Upamo, da ste na dogodku uživali in vas vabimo, da prihodnje leto zadnjo avgustovsko soboto spet preživimo skupaj.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda