Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Nogometni klub Dravograd z okrepljenim trenerskim kadrom
NK Dravograd
Nogometni klub Dravograd z okrepljenim trenerskim kadrom
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
13.09.2023 20:34

Nogomet je v Dravogradu pri mladih že nekaj let na vrhu lestvice popularnosti med športi, zato se upravni odbor Nogometnega kluba Dravograd trudi tudi s trenerskim kadrom ohranjati zanimanje zanj.

Darko Žižek

Tako so v začetku sezone 2023/24 v vseh selekcijah poskrbeli, da bodo mlade nogometašice in nogometaše trenirali strokovno usposobljeni in uspešni trenerji, pripravljeni na nove izzive. V nogometni šoli imajo kader, ki ima najvišjo možno trenersko izobrazbo – licenco UEFA PRO, PRO in A licenco.

Nogometni vrtec (otroci, stari 4 in 5 let) deluje pod vodstvom Jasne Gamze in Joza Barbića, selekcije U7, U8 in U9 trenira Andraž Rotovnik s pomočnikoma Lucijo Mori in Jozom Barbićem, trener selekcije U11 je Janko Marin, pomaga mu Peter Kogelnik. Selekcijo U13 bosta do zmag vodila Davorin Koren in Jaka Račnik, selekcijo U15 pa trener Borut Vrhnjak s pomočnikoma Mirsadom Hodo in Tadejem Šteharnikom.

Zaradi lanskega uspeha kadetov bo selekcija U15 nastopala v najvišjem rangu novoustanovljenega tekmovanja pod okriljem NZS skupaj s selekcijo U17, ki jo vodi družinska naveza Anže in Miran Pečnik. Selekcija U19 trenira pod vodstvom Gorana Sentiča, vratarji pa kot je že ustaljena praksa skupaj s Tonetom Brezovnikom. Trenersko taktirko mlade, a zagnane članske ekipe je ob koncu prejšnje sezone prevzel Oskar Račnik s pomočnikom Goranom Sentičem. Vse selekcije se bodo na vsaki tekmi trudile za zmago, pri čemer bodo veseli tudi vaše spodbude s tribun.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda