Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Letovanje članov Društva upokojencev v Izoli
Društvo upokojencev
Letovanje članov Društva upokojencev v Izoli
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
13.09.2023 20:52

Tudi letos smo člani našega društva v dveh terminih letovali v hotelu Delfin.

Sabina Lorber Sabina Lorber

Zadnji teden v maju in prvi teden v septembru se je letovanja udeležilo 85 članov. Ob prihodu v hotel nas je pozdravilo in se nam predstavilo vodstvo hotela. Počastili so nas s kapljico rujnega in nam zaželeli prijetno bivanje.

V obeh terminih nam je služilo lepo vreme in smo se lahko udeležili različnih dejavnosti na prostem in v zaprtih prostorih. Animatorji so poskrbeli za jutranjo telovadbo v notranjih bazenih. Nekaj članov se je odpravilo tudi na nordijsko hojo ali na individualne pohode v bližnjo okolico. Prevladovalo pa je seveda kopanje v toplem morju in v zunanjem bazenu. Ob hotelu smo se posluževali balinanja in ruskega kegljanja. Izlet z ladjico nam je omogočil opazovanje naše obale z morja. Obiskali smo Piran, biser naše obale. Sprehod po ozkih ulicah mesta do obzidja in cerkve nad mestom sta posebno doživetje. Večere smo preživljali ob plesni glasbi, zborovskem petju in tomboli. V tednu dni smo si nabrali moči in dobre volje za jesen, ki je pred nami. Pridružite se nam v terminih naslednje leto!

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda