Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Vprašalnik o kakovosti življenja v Občini Dravograd
Anketa
Vprašalnik o kakovosti življenja v Občini Dravograd
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
28.09.2023 09:42

V sklopu te objave se nahaja povezava do anketnega vprašalnika, preko katerega nam bodo vaši odgovori v veliko pomoč pri pripravi strategije razvoja Občine Dravograd.

Občina Dravograd Občina Dravograd
Čas je, da na novo postavimo razvoj Občine Dravograd, da s skupnimi močmi oblikujemo takšno občino, da bomo nanjo ponosni, kjer se bomo odlično počutili in nam bo omogočala kakovostno življenje in kjer bomo z veseljem živeli mi in naši zanamci. Čas je, da skupaj z vsemi vami ustvarimo občino po meri ljudi. 
Naprošamo vas, da aktivno sodelujete pri pripravi nove razvojne strategije Občine Dravograd. Anketni vprašalnik ima 43 vprašanj in vam bo vzel približno 15 minut.  Nekatera vprašanja so kratka in jih samo "poklikate", druga vam bodo vzela kakšno minuto več za razmislek. Vsak odgovor šteje, vaš odgovor šteje in pomaga k preoblikovanju občine, kakršno si želimo njeni občani, kot si jo želite vi.
 
Anketo izpolnete tukaj:
 
Vprašalnik - RAZVOJ MOJE OBČINE
 
Za vaše sodelovanje in prispevek k boljšemu jutri se vam že vnaprej iskreno zahvaljujemo.
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda