Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Novi urniki v Zdravstvenem domu Dravograd
ZD Dravograd
Novi urniki v Zdravstvenem domu Dravograd
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
19.10.2023 00:15

Letošnji oktober ni le rožnati mesec kot smo jih bili vajeni do sedaj, ampak je tudi čas, ko je z našim zavodom prekinil delovno razmerje zdravnik dr. Marko Gašper.

Marijana Cigala, direktorica in Lea Rebernik

Zaposleni smo zaradi njegovega odhoda žalostni in zaskrbljeni, kljub temu pa se bomo trudili vsem pacientom omogočiti čim lažji dostop do potrebnih zdravstvenih storitev. Vodstvo zavoda in Občina Dravograd vztrajno iščeta rešitve za vse koristnike zdravstvenih storitev v našem zavodu. Srčno upamo, da se bodo te kmalu našle, vse do takrat pa nam bo v pomoč Ambulanta za neopredeljene zavarovane osebe, ki bo delala vsak dan, zaenkrat po štiri ure, ob večjih potrebah tudi dlje, in bo nudila vse potrebne zdravstvene storitve.

Pacienti, ki so občani Občine Dravograd in so bili opredeljeni pri dr. Marku Gašperju, si lahko za svojega osebnega zdravnika izberejo bodisi dr. Aleksandra Lazića v ambulanti 4 ali pa ostanejo neopredeljeni in koristijo zdravstvene storitve v Ambulanti za neopredeljene zavarovane osebe. Ordinacijski čas te ambulante je javno objavljen na spletni strani ZD Dravograd in na oglasnih mestih v ZD.

Paciente, ki so iz drugih občin in so imeli za osebnega zdravnika izbranega dr. Marka Gašperja, vljudno prosimo, da si izberejo osebnega zdravnika v svoji občini.

Ker pričakujemo, da bo še prihajalo do sprememb urnika dela v posameznih ambulantah, vas prosimo za razumevanje, strpnost in potrpežljivost, ker bomo lahko le na ta način čim prej prebrodili to skrb vzbujajoče obdobje, ki je boleče tako za vas, paciente, kot za nas, zaposlene. O spremembah vas bomo obveščali. Zaposleni obljubljamo, da se bomo trudili še naprej zagotavljati čim kakovostnejše opravljanje zdravstvenih storitev.

Novi urniki v Zdravstvenem domu Dravograd

Objavljamo tudi trenutni urnik na novo ustanovljenih ambulant, medtem ko urnik ambulante 2 dr. Veljka Ignjatovića  in ambulante 3 dr. Katje Lipovnik ostajata nespremenjena. Vsako spremembo urnika bomo sproti objavili.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda