Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Komemoracija ob dnevu spomina na mrtve
Spominska slovesnost
Komemoracija ob dnevu spomina na mrtve
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
27.10.2023 19:50

Danes, 27. oktobra 2023, je v Dravogradu pri spomeniku pred občinsko stavbo potekala komemoracija v spomin padlim žrtvam.

Občina Dravograd Občina Dravograd

Slavnostni govornik je bil Robert Plimon, podžupan Občine Dravograd. Župan Občine Dravograd Anton Preksavec je s predstavniki Združenja borcev za vrednote NOB - OO Dravograd, Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo, Združenja slovenskih častnikov Občine Dravograd, Policijskega veteranskega društva Sever za Koroško in njihovimi praporščaki, v spomin na padle žrtve položil cvetje in sveče pred spomenikom.

Za kulturni program so poskrbeli KD moški pevski zbor Goršek Štefan-Čaki, godba na pihala Ojstrica ter učenke OŠ Neznanih talcev Dravograd. Celoten program je povezovala Katja Čevnik. S tem smo se poklonili tistim, ki so žrtvovali svoja življenja za svobodo in pravičnost.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda