Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Regijska proslava ob dnevu Civilne zaščite
Prireditev
Regijska proslava ob dnevu Civilne zaščite
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
07.03.2024 13:23

Včeraj, 6. marca 2024, je v dvorcu Bukovje potekala regijska prireditev ob dnevu Civilne zaščite, na kateri so bila podeljena priznanja vsem posameznikom, ki so se izkazali z izjemnimi dosežki pri izvajanju nalog na področju Civilne zaščite. Nagrade je podelil poveljnik CZ za Koroško, gospod Alan Matijevič.

Občina Dravograd Zvone Burja
 
Poleg ostalih visokih gostov sta na proslavi prisostvovala še podžupan Občine Dravograd gospod Robert Plimon in generalni direktor Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje, gospod Leon Behin, ki je prevzel vlogo slavnostnega govorca.
Dogodek sta s svojim nastopom popestrila pianist Luka Krof in flavtistka Laura Vavh, program pa je povezovala Katja Čevnik.
 
Vsem nagrajencem iskreno čestitamo. Še posebej pa smo ponosni na Marjetko Sevčnikar, ki je prejela bronasto priznanje CZ in Mirana Korošaka, dobitnika zlatega priznanja CZ.
Velika HVALA gre obema za vajino izjemno predanost ter požrtvovalnost.
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda