Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Župan Anton Preksavec sprejel odličnjake
Sprejem
Župan Anton Preksavec sprejel odličnjake
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
12.06.2024 10:06

V torek, 11. junija 2024, je bilo v dvorani Špic D še posebej slovesno. Župan Občine Dravograd, gospod Anton Preksavec, je s svojo ekipo pripravil sprejem in manjšo pogostitev za učence, ki so dosegli odličen uspeh v vseh letih šolanja. Učenci so prihajali iz OŠ Neznanih talcev Dravograd, OŠ Šentjanž pri Dravogradu, ter Glasbenih šol Radlje in Ravne na Koroškem, oddelka Dravograd.

Občina Dravograd Foto Anka
Šolanje na OŠ Neznanih talcev Dravograd so tako z odličnim uspehom zaključili: Manca Arbeiter, Neža Golob, Mojca Gostenčnik, Lara Kogelnik, Mai Krenk, Špela Nabernik, Ožbej Pavlič, Mija Sadar, Tatjana Smakjoska, Taj Veržun, Jakob Jeseničnik, Nika Kaiser, Ožbi Kunc, Kaja Kupljen, Maša Pavlin, Neža Petrej, Bor Rotovnik, Kaja Rotovnik in Ameli Štamulak. Na OŠ Šentjanž so bili vseh devet let odlični: Ajda Golob, Jana Hranjec, Anže Kašman, Julija Lampret, Tian Ocepek in Jure Širnik.
V Glasbeni šoli Ravne na Koroškem, oddelku Dravograd, so bili vseh šest let glasbenega izobraževanja odlični: Gal Hanjže Hartman, Irena Gomboc in Rozalija Otto. V Glasbeni šoli Radlje, oddelku Dravograd, pa si je Zlato noto prislužil Luka Šteharnik.
Županu so se pri podelitvi Zlatih petic in not pridružili ravnatelji vseh šol: gospod Lovro Plimon iz OŠ Neznanih talcev Dravograd, gospod Marko Havle iz OŠ Šentjanž pri Dravogradu, gospod Matej Švab iz GŠ Radlje ob Dravi ter mag. Aleksander Kotnik iz GŠ Ravne na Koroškem.
Za prekrasno glasbeno popestritev s kitarami so poskrbeli učenci Glasbene šole Ravne, za sladko pogostitev Kavarna in slaščičarna Dravograd in kmetija Cvetko, za izgled prostora pa JZ Dravit Dravograd. Iskrena hvala vsem.
Vsem odličnjakom iskreno čestitamo in želimo, da vam doseženi uspehi služijo kot trdna popotnica za nadaljnjo življenjsko pot. Naj vaša predanost in vztrajnost še naprej vodita k številnim uspehom in izpolnitvi vseh vaših sanj. Čestitke.
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda