Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Župan sprejel naše vrhunske judoiste
Sprejem
Župan sprejel naše vrhunske judoiste
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
24.06.2024 15:06

Župan Občine Dravograd gospod Anton Preksavec, je danes sprejel naše odlične judoiste, člane Judo kluba Acron Slovenj Gradec.

Občina Dravograd Občina Dravograd
Njihovi uspehi so izjemni, kar potrjujejo naslednji dosežki:
 
• Aleks Krivec je v letu 2024 kot mlajši kadet nastopil na šestih državnih prvenstvih in na vseh stal na zmagovalnem odru. Državni prvak je postal v kategorijah mlajših kadetov, kadetov in mladincev ter državni prvak med zelenimi pasovi in osnovnošolci. Na članskem prvenstvu je osvojil srebrno odličje.
• Jevgenija Gajić je letos nastopila na štirih državnih prvenstvih in prav tako na vseh osvojila kolajno. Državna prvakinja je postala na srednješolskem državnem prvenstvu in v kategoriji mlajših članic. Osvojila je še srebro med članicami in bron med mladinkami.
• Ožbej Razgoršek je sodeloval na štirih državnih prvenstvih in postal državni prvak med mlajšimi člani, podprvak na srednješolskem državnem prvenstvu, osvojil je bron med mladinci ter 7. mesto med člani.
• Aljaž Gostenčnik, ki se vse bolj uveljavlja kot trener, je letos nastopil samo na članskem državnem prvenstvu, kjer je osvojil naslov državnega podprvaka.
Ti izjemni rezultati potrjujejo, da so dravograjski judoisti vrhunski v svojem športu in izredno pomemben del slovenske judo scene.
Sprejema se je udeležil tudi njihov trener, gospod Ruslan Yankovskyy.
Župan sprejel naše vrhunske judoiste

Župan je vsem športnikom čestital, poudaril pomen njihovih dosežkov in jim podaril simbolično darilo.  Zahvalil se je za dobro opravljeno delo kluba v naši občini, z željo da bi klub še naprej tako dobro deloval. Iskrene čestitke, ponosni smo na vas!
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda