Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Slavnostna seja Občinskega sveta Občine Dravograd
Občinski praznik
Slavnostna seja Občinskega sveta Občine Dravograd
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
04.07.2024 10:30

V sredo, 3. julija 2024, je v dvorcu Bukovje potekala slavnostna seja Občinskega sveta Občine Dravograd, kjer je župan Anton Preksavec podelil Zlate grbe, Občinska priznanja in Občinsko nagrado Občine Dravograd, za leto 2024.

Občina Dravograd Foto Anka

Prejemniki Zlatih grbov so Luka Temnikar, Maksimiljana Gošnak, Ervin Pečnik dr. med. in Irena Gostenčnik.

Občinska priznanja so šla v roke podjetju Darson d.o.o., Kulturnemu društvu Dravograd - Likovna sekcija ter Kristini Ločičnik.

Občinsko nagrado pa je prejela Ekipa prve pomoči Civilne zaščite Občine Dravograd.

Na letošnjo slavnostno sejo so poleg vseh visokih gostov bili vabljeni tudi predstavniki delegacij iz pobratene Občine Lučani iz Republike Srbije ter predstavniki delegacij iz Občin Neuhaus/Suha in Lavamünd, iz Republike Avstrije. Iskrena hvala za udeležbo, veseli smo našega dobrega sodelovanja.

Slavnostna seja Občinskega sveta Občine Dravograd

Slavnostno sejo je povezovala Katja Čevnik, celoten program pa sta s citrami in vokalom glasbeno popestrili Maja Mirkac in Ana Dušica. Za vrhunsko hrano je poskrbela Agencija Creativa.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste pripomogli k tako lepi izvedbi dogodka, vsem nagrajencem pa še enkrat iskrene čestitke!

Spoštovane občanke in občani Občine Dravograd, ob tej priložnosti naj dodamo še iskreno čestitko ob današnjem občinskem prazniku, 4. julija. Naj bo ta dan poln ponosa na našo skupnost in njen razvoj, obenem pa priložnost za druženje in krepitev medsebojnega spoštovanja.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda