Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
#
Aktualno
Nasveti24.06.2024
Videoigre med počitnicami – da ali ne?
Poletne počitnice so za večino otrok najljubši del leta. Ob besedi počitnice otroci pomislijo na zbujanje brez budilke, brezskrbno igranje s prijatelji, plezanje po drevesih, razposajene dogodivščine, dolge dneve in lovljenje ob mraku, prve simpatije, vse to in še več.
Nagrade19.06.2024
Letošnji nagrajenci Občine Dravograd
Občinski svetniki so na junijski seji potrdili predloge Komisije za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja ter podelili Nagrado in Priznanja Občine Dravograd, župan Anton Preksavec pa bo na slavnostni seji v začetku julija podelil tudi štiri Zlate grbe.
Pogovor - Bojan Zavec30.09.2023
Hudo je, ko ti nekdo potrka na vrata
Bojan Zavec je bil kot poveljnik Civilne zaščite v dveh tednih po poplavah nenehno v pogonu. Kot nekdo, ki ga prostovoljstvo spremlja že vse življenje, je sicer doživel že marsikatero zahtevno situacijo, kjer so bila ogrožena življenja in premoženje ljudi, tokratno povodenj pa je ocenil kot najhujše izredne razmere.
Pogovor - Miran Korošak30.09.2023
Živeli bomo z ekstremnimi razmerami
Miran Korošak je v avgustovskih poplavah, ki so prizadele Dravograd, kot član štaba Civilne zaščite odigral pomembno vlogo. K temu je pripomogla njegova iskrena želja pomagati, pa tudi dolgoletne izkušnje na področju zaščite in reševanja.
Sanacija poplav27.09.2023
Kako naprej po poplavah?
Obilno deževje je avgusta v večjem delu Slovenije povzročilo katastrofalne razmere. Na udaru je bil tudi Dravograd. Počasi se postavljamo na noge, a kako naprej? Odgovorov ni, rešitev še manj, a koroška trma vztraja …
Virtualni Dravograd27.09.2023
Navidezni svet Dravograda
Razvoj informatike in spleta je v zadnjih 20 letih prinesel pravo revolucijo tudi v navideznih svetovih, ki verno posnemajo pravega. Tudi Dravograd ni izjema in ga najdemo v mnogih digitalnih oblikah.
Nasveti16.06.2023
Odlaganje odpadkov na pokopališčih
V zadnjem času se pojavlja velik problem odlaganja odpadkov na pokopališčih. Težave nastanejo zaradi nepravilnega ločevanja, saj prihaja do mešanja bioloških in drugih nevarnih odpadkov, kot so elektronske sveče. Prisotnost plastike, voska in težkih kovin v bioloških odpadkih je namreč nedopustna!
Zgodba03.04.2023
Trije bratje in Katra
Bratje Fratar so s Katrco v zadnjem mesecu postali ljubljenci slovenskih src. Kar ni presenetljivo, saj so nadvse prijazni in preprosti fantje, vedno pripravljeni priskočiti na pomoč. S simpatično Katro pa jim je uspel povsem nepričakovan dosežek. Za bolne otroke so zbrali skoraj četrt milijona evrov.
Fratarjeva Katrca24.03.2023
Odmevna dobrodelna akcija družine Fratar
V mesecu marcu smo v Dravogradu lahko srečali verjetno enega najslavnejših avtomobilov zadnjega časa. Pa nima zvenečega imena, ni najnovejši, najmočnejši ali največji, nekaterim ni niti najmanj všeč, a tokrat moramo priznati – Renaultova Katrca je avto s srcem.
1 / 1
© Copyright 2022 - 2023 Utrip Dravograda